Tati's Dance Agency

Dansschool Tati’s Dance Agency

Sinds 2009 verzorgt Tati’s Dance Agency danslessen in Beek & Donk onder leiding van Tatjana Tempelaars.

Voordat Tatjana Tati’s Dance Agency opstartte volgde zij de docent dansopleiding in Arnhem en gaf zij verschillende danslessen op diverse locaties in Gelderland & Noord-Brabant. Zij wilde van haar passie haar beroep maken en is met die reden dan ook de dansschool begonnen.

Naast het geven van danslessen op verschillende sportscholen is zij in 2012 ook gestart met het geven van danslessen aan kinderen. Tijdens deze danslessen komen de kinderen in aanraking met verschillende dansstijlen. De kinderen krijgen energie, hebben lol en werken op een leuke manier aan hun uithoudingsvermogen. Tatjana zorgt ervoor dat de kinderen uitgedaagd blijven en zich niet snel zullen gaan vervelen d.m.v. een grote diversiteit aan muziek en choreo’s.

In 2013 is Tatjana in aanraking gekomen met de sport Pole Fitness en heeft zij na het volgen van de instructrice training en stage haar licentie behaald voor het geven van deze lessen.
Bij Tati’s Dance Agency geeft zij deze lessen ook aan kinderen.


Pole Fitness Kids/Teen is een fitness concept waarbij kinderen onder professionele begeleiding op een leuke en pedagogisch verantwoorde manier hun conditie, kracht-uithoudingsvermogen, lenigheid en motoriek leren verbeteren.
Na een goed opgebouwde warming-up zullen er technieken worden aangeleerd zoals draaien, klimmen en ondersteboven hangen in een paal.


Inmiddels verzorgd Tati’s Dance Agency wekelijks Zumba & Pole Fitness lessen voor kinderen in Beek & Donk. Bij Sportcentrum Coach in Beek & Donk en Sonsport Active Center in Son & Breugel geeft Tatjana deze lessen ook aan volwassenen.

Sinds 2016 is Tatjana haarzelf aan het verdiepen in het geven van dans/sport lessen aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen waarvoor het moeilijk is om deel te nemen aan reguliere dans of sport lessen.
Deze lessen heeft zij enige tijd mogen geven en zij zal haarzelf dan ook blijven inzetten om dit aanbod in de toekomst groter te maken omdat zij ervan overtuigd is dat iedereen recht heeft op een passend dans of sport aanbod en mogen genieten van deze lessen.

Vanaf januari 2019 starten er zowel in Son & Breugel als in Beek en Donk dans lessen voor deze doelgroep.


Bij Tati’s Dance Agency is iedereen welkom. Ongeacht of je wel of geen sport of dansachtergrond hebt. Als beginner en als gevorderde.

Lijkt het je leuk één van onze lessen te volgen. Bekijk dan het lesrooster en misschien zit er een leuke les voor je bij. Het volgen van een gratis proefles is altijd mogelijk om te kijken of een les bij je past.

Wellicht tot ziens in één van onze lessen.