Lessen/Trainingen

       DANS LESSEN

 

De dans lessen worden gegeven aan kinderen van 4 t/m 16 jaar. Ook geven wij dans lessen aan kinderen en volwassenen die niet zo makkelijk aansluiten binnen het bestaand reguliere aanbod.

Tijdens de dans lessen komen de kinderen in aanraking met verschillende dansstijlen. De kinderen krijgen energie, hebben lol en werken op een leuke manier aan hun uithoudingsvermogen. 

Wij zorgen ervoor dat de kinderen uitgedaagd blijven en zich niet zullen gaan vervelen d.m.v een grote diversiteit aan muziek en choreo's.

 

In samenwerking met verschillende sportscholen geven wij ook lessen aan volwassenen.

 

 
       POLE FITNESS

 

Pole Fitness Kids/Teens is een fitness concept waarbij kinderen onder professionele begeleiding op een leuke en pedagogisch verantwoorde manier hun conditie, kracht, lenigheid en motoriek leren verbeteren. Na een goed opgebouwde warming-up zullen er technieken worden aangeleerd zoals draaien, klimmen en ondersteboven hangen in een paal. De les wordt afgesloten met een cooling-down. 

Deze lessen zijn voor kinderen van 5 t/m 16 jaar.

 

In samenwerking met verschillende sportscholen geven we ook lessen aan volwassenen.

            PERSONAL TRAINING

 

Iedereen heeft een doel. Dit kan zijn: afvallen, spiermassa kweken, aankomen, een gezond eetpatroon hanteren of die vetrandjes kwijtraken die je in de weg zitten. Wij geven je een voedingsadvies met een daarbij behorend trainingsschema dat op jouw persoonlijke doel is afgestemd.